Nougatbomber
|
||
Garnering |
||
225 gram | ||
1 msk |
Tillagning
1. Dela nougaten i 25 lika stora bitar. Forma till kulor.
2. Bryt sönder chokladen och smält den över vattenbad. Rör i oljan.
3. Hacka nötkärnorna fint. Smula cornflakesen. Blanda ner i chokladen.
4. Doppa nougatkulorna, en och en, med hjälp av en gaffel i chokladsmeten. Lyft genast upp och skrapa av överflödig chokladsmet. Låt stelna på smörpapper eller folie.
2. Bryt sönder chokladen och smält den över vattenbad. Rör i oljan.
3. Hacka nötkärnorna fint. Smula cornflakesen. Blanda ner i chokladen.
4. Doppa nougatkulorna, en och en, med hjälp av en gaffel i chokladsmeten. Lyft genast upp och skrapa av överflödig chokladsmet. Låt stelna på smörpapper eller folie.
Receptkälla
Kommentarer
Postat av: Tina´s Jul
Ååå, så smarrigt!
Postat av: Hillevi
Kan mycket väl hamna i gotteskålen i år. :-) Lät mycket smarrigt.
Postat av: Lisa
Goooooott. Choklad = död utan :)
Postat av: Åsa
Antecknar direkt receptet!
Postat av: Axelina
Goooda!
Hur är det med vovven? Hur känns det? Gud så nyfiken jag är:) Hoppas allt går bra, och ge den en kram från mig!
Postat av: Fia
Åh så goda dom ser ut! Kommer definitivt att göra dom någongång framöver. Tack för receptet! :)