Fyrklövern


Här är något jag gärna hittat i julstrumpan på julaftons morgon! Fyrklöverns Disney-servis i julstuk är sådär härligt på ett överdrivet sätt. Egentligen är det lite för "tacky" för min smak, och skulle kanske inte passa så bra in bland resten av mina saker - men jag kan inte låta bli att älska det ändå!


Illustrationerna på servisen kommer i dessa tolv klassiska Disney-format:

Bland mönstren är nog mina favoriter den där Musse klär granen, Tomteverkstan och Benjamin Syrsa. Och utöver servisen finns även många vackra prynadssaker:

Källa


Vad tycker ni? Vulgärt eller Disneymagi? Och har ni någon favorit?

Kommentarer
Postat av: ❤ Lisas Vinterland ❤

Jag älskar precis alla fyrklöverns disneyföremål! Men om jag var tvugen välja skulle jag taaa.. ljusen med piff och puff :) så galet sött!!

2011-11-08 » 17:51:30 URL: http://lisasvinterland.blogspot.com
Postat av: Victoria

Jag tycker bäst om Piff och Puff, den vill jag jätte gärna ha!

2011-11-09 » 16:03:50 URL: http://victoriajul.blogg.se/
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Denna samling har jag suktat efter länge... Synd bara att det kostar så mycket. Har dock sett på blocket att det finns kompletta samlingar att köpa :)

2011-11-09 » 19:22:12 URL: http://emelieschristmas.blogg.se/
Postat av: Marie/Underbara Juletid

Jag tycker att den är fin och har velat ha den sedan jag var barn, men dels tar den plats att förvara resten av året, sedan är ju priset inte så plånboksvänligt.

2011-11-09 » 21:57:00 URL: http://julen.gladers.net
Postat av: Emelie - Jul i Tomteverkstan

Jag fullkomligt älskar disneys julserie, den är otroligt vacker att titta på men samtidigt så passar den inte in i min inredning och numer dukar jag hellre med klassisk vit bas och fixar julstämning med naturmaterial :) Men den är fin att titta på som sagt och mina favoritmotiv är samma som dina :) De där piff och puff-statyerna däremot skulle jag inte säga nej till, sååå söta! :)

2011-11-11 » 22:07:40 URL: http://julitomteverkstan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: