Jul på Gekås

Det pratas ofta om hur rysligt tidigt julen kommer till Harrods i London, och då antar jag att vår svenska motsvarighet måste vara Gekås? Redan i slutet på juli såg jag att de fått in sina första julgardiner!
Nu har de även börjat uppdatera bloggen med bilder på julutbudet, så ett urval av dem tänkte jag skamlöst sno tills jag lagt in mina egna i datorn!
Bildkälla

Ännu en julkalender...

Nu börjar det kanske bli lite tjatigt, men när vi ändå är igång så:
Landskrona (min hemstad nu under studietiden), ska tydligen börja filma sin egen julkalender. Den kommer inte ha premiär förrän vid jul 2012, men ska börja spelas in nu i september. På 24dagar.se kan man läsa mer, och där står även om hur de söker skådespelare, både proffs och amatörer, till rollerna. Det skulle allt vara något för julgalna mig, va? Men en större roll hade jag varken haft talangen eller nerverna för, men kanske någon liten statistroll? I så fall lovar jag att vinka frenetiskt mot kameran så ni vet att det är jag ;)
24 dagar kommer sändas på webben och eventuellt även i lokaltv.

Årets julkalender

Eftersom jag redan skrivit om nästa års julkalender, kan det vara på tiden att jag skriver om detta års också.
Stockholmsjul var snäll och tipsade om att hon hittat information om kalendern och skrivit om det på sin blogg.
Källa
Jag tycker det låter ganska lovande. Speciellt biten om att det ska vara en julsaga i Dickens anda, eftersom jag är väldigt glad för En Julsaga och flera av hans andra verk. Boknörd, som jag är. :)